Home / Shëndetësi / Zoti i udhëzoftë ata njerëz që për interesa djallëzore përpiqen të ulin imazhin e emisionit Shqiptarët për Shqiptarët.

Zoti i udhëzoftë ata njerëz që për interesa djallëzore përpiqen të ulin imazhin e emisionit Shqiptarët për Shqiptarët.

Emisioni Shqiptarët për Shqiptarët ka në qëndër të vëmendjes bamirësinë, sensibilizmin dhe dërgimin përpara të Shqiptarisë. Fokusi i këtij emisionit është që të gjithë Shqiptarët ku do që ndodhen të jene përkrah vëllezërve dhe motrave të tyre Shqiptarë. Qëllimi i emisionit është që lotët e trishtimit të kthehen në lot gëzimi. Kjo nismë është pritur dhe përkrahur me entuzjast në të gjitha trojet Shqiptarë sepse ky emision është i gjithë Shqiptarëve.

Vazhdimi

Check Also

Video: Përqafoje Nënën. Mesazh për gjithë ! Duaje NËNËN sa ësht gjall ! #Shpërndaje

Përqafoje Nënën. 💖💖 Mesazh për gjithë ! Duaje NËNËN sa ësht gjall ! #Shpërndaje 💖