Home / Video / Video: Taksisti krishter dhe studenti musliman (ngjarje ne Kajro) Hoxhe Fatmir Latifa…
Like faqes ne Facebook

Video: Taksisti krishter dhe studenti musliman (ngjarje ne Kajro) Hoxhe Fatmir Latifa…


Taksisti krishter dhe studenti musliman (ngjarje ne Kajro)

Hoxhe Fatmir Latifaj

__shperndajeni__

Like faqes ne Facebook

Check Also

Në ligjëratën e së premtës në xhamitë e Kosovës u fol për Pavarësinë

Bashkësia Islame e Kosovës ka vendosur që sot në të gjitha xhamitë e Kosovës të …