Home / Video / Video: Hoxhë Mazllam Mazllami Në Prizrën është Liruar Nga Akuzat Dhe është Dal Plotësis…
Like faqes ne Facebook

Video: Hoxhë Mazllam Mazllami Në Prizrën është Liruar Nga Akuzat Dhe është Dal Plotësis…


Hoxhë Mazllam Mazllami Në Prizrën është Liruar Nga Akuzat Dhe është Dal Plotësisht i Pafajshëm
– Për Këtë Arsye Shtron Iftar Të Madh Ku Aty Ftohen Deputet Dhe Gjithashtu Kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka
☆ ☆

Like faqes ne Facebook

Check Also

Ministri pakistanez: Kashmiri është përgjegjësia e gjithë botës myslimane

India po kryen shumë shkelje të të drejtave të njeriut në Kashmir, tha të premten Ministri i …