Home / Video / Video: Globi Islam
Like faqes ne Facebook

Video: Globi Islam


لَبَّيْكَ اللَّهُمَّ لَبَّيْكَ , لَبَّيْكَ لا شَرِيكَ لَكَ لَبَّيْكَ , إنَّ الْحَمْدَ وَالنِّعْمَةَ لَكَ وَالْمُلْكَ ، لا شَرِيكَ لَكَ
“Lebbejke Allahumme lebbejk, lebbejke la sherike leke lebbejk, innel hamde ven niameh leke vel mulk la sherike lek/

Të përgjigjem Ty, O Zoti im, të përgjigjem! Të përgjigjem Ty, dhe Ti je i Pashoq. Falënderimi të takon vetëm Ty dhe Mirësia është vetëm prej Teje. Vetëm i Yti është edhe sundimi. Ti je i Pashoq”

Like faqes ne Facebook

Check Also

Video: Ndegjo me vemendje #Shperndaje ta shofin edhe te tjeret mos kurse ne perhapjen …

Ndegjo me vemendje #Shperndaje ta shofin edhe te tjeret mos kurse ne perhapjen e fjales …