Home / Video / Video: Arshi i Allahut dhe 7 qiejt All-Llahu Ekber #shperndajeni
Like faqes ne Facebook

Video: Arshi i Allahut dhe 7 qiejt All-Llahu Ekber #shperndajeni


Arshi i Allahut dhe 7 qiejt 😱😱

All-Llahu Ekber

#shperndajeni

Like faqes ne Facebook

Check Also

KBI Prizren ndihmonë me ngrohje dhe ushqim familjen prizrenase

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren ditë më parë ka pranuar një kërkese nga familja …