Home / Shëndetësi / Vendosni një copë akulli në qafën tuaj dhe shikoni çka ndodhë

Vendosni një copë akulli në qafën tuaj dhe shikoni çka ndodhë

Nëse ju jeni si unë atëherë besoj se ju e përdorni akullin vetëm për ta ftohur pijen tuaj. Por të gjithë ne e kemi përdorur atë gabim. Natyrisht që ata ende e ftohin pijen tuaj por shumica e njerëzve nuk e dijnë përfitimin shëndetësor nga akulli?
Ky sekret ka qenë i ruajtur mjaft mirë, por vënia e akullit në një pjesë të caktuar të qafës mund çuditërisht të ju bëjë të ndiheni më të rinj dhe më energjik.

Pika ku fundi i kafkës suaj bashkohet me qafën quhet Feng Fu dhe kjo është pika ku duhet të vihet akulli, shkruan viralthread.com.

Me vendosjen e akullit në qafë, trupi juaj përtërihet vetvetiu dhe ju bën të ndiheni plot jetë.

Këto janë disa gjëra që mund t’i bëjë:

Përmirson gjumin tuaj;
Ndreq disponimin tuaj;
Shëron sistemin tuaj digjestiv;
Ndihmon në lehtësimin e gripeve;
Lehtëson kokëdhimbjet, dhimbjet e dhëmbit;
Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të frymarrjes dhe kardiovaskulare;
Ndihmon problemet me gjëndra tiroide;
Ndihmon ciklin menstrual dhe
Përmirëson shëndetin mental.
Një këshillë se si ta gjeni Feng Fu-në: Shtrihuni në stomakun tuaj dhe vendoseni akullin ne qafë, rrini të shtrirë rreth 20 min, nëse nuk keni kohë mund ta mbështillni me një shall . Qe të jetë më efektiv bëjeni këtë çdo ditë para së të hani mëngjesin dhe në mbrëmje para se të flini. Mos u frikësoni nëse pas 30-40 sekondave do ndjeni një nxehtësi në qafën tuaj sepse është normale.

Sipas mjekësisë tradicionale kineze Feng-Fu nuk mjekohet. Në fakt kjo metodë e kthen trupin në balancin e tij psikologjik, siguron shëndet më të mirë dhe e përtërin trupin.

Check Also

Mos e mbyll diten tende pa ber nje veper te mire

Kjo është dita jote Kur të zgjohesh në mëngjes, mos e prit mbrëmjen, se ndoshta …