Home / Headline / T’ia shesësh shpirtin Allahut, çka nënkupton?
Like faqes ne Facebook

T’ia shesësh shpirtin Allahut, çka nënkupton?

Nga historia dimë se shumë njerëz shpirtin që ua ka dhënë Allahu i Madhëruar, kanë tregtuar me të duke ia shitur djallit apo armikut, që me këtë i ka bërë dëm vetes së vet fillimisht po edhe njerëzimit në përgjithësi.
Në këtë emision të radhës të SFIDA-së, kemi trajtuar se çfarë nënkupton shitja e shpirtit. Të sakrifikuarit, shkrirja e vetvetes në atë që është më e mira dhe më dobishme, është një nga kuptimet e shitjes së shpirtit për Allahun.
Për këtë temë ekzistojnë shumë keqkuptime, por përmes këtij emisioni jemi munduar me hoxhën Bekir Halimi të sqarojmë se çfarë nënkupton kjo temë.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Vaclav Havel: Si e pranova postin e presidentit

Në Uashingtonin e 7 prillit 2005, Vaclav Havel do të hidhte në letër këto rreshta …