Home / Feja / TËRMET I SHKALLËS 5.0 E DRIDHË MAQEDONINË. Na falë o Allah
Like faqes ne Facebook

TËRMET I SHKALLËS 5.0 E DRIDHË MAQEDONINË. Na falë o Allah

Një tërmet i shkallës 5.0 sipas shkallës Rihter është ndier para pak minutash në Maqedoni. Sipas të dhënave elektronike të marra na Qendra Sizmeologjike, tërmeti ka pasur epiqendren në Resnjë, në afërsi të Ohrit. Dridhjet e lehta janë dëgjuar edhe në Shkup.Përcillet se Enes bin Malik – radijallahu anhu – i tha Aishes – radijallahu anha:
kliko linkun per me teper info..

“ O nëna e besimtarëve, më trego për tërmetet? Ajo tha: ‘ Nëse lejojnë imoralitetin, pinë në masë alkolin dhe përhapen shumë veglat muzikore, atëherë Allahu i Madhëruar, në qiell, bëhet xheloz dhe i thotë Tokës: ‘Dridhu për ata!’
Nëse ata pendohen dhe largohen nga gjynahet, shpëtojnë, por nëse nuk përmisohen, atëherë ajo i shkatërron të gjithë.’
Enesi tha: ‘ O nëna e besimatërve, kjo gjë është dënim për ta?’
Tha: ‘ Është përkujtim dhe mëshirë për besimtarët dhe dënim e zemërim për mohuesit.”

Like faqes ne Facebook

Check Also

Familja e të dënuarit për terrorizëm: Mos na etiketoni

Nëntori i vitit 2016, ndryshoi gjithçka për familjen Vojvoda nga fshati Llaushë e Skënderajt, kur …