Home / Tag Archives: kete (page 39)

Tag Archives: kete

Kur dikush ju fyen, përkujtone këtë tregim

Një perëndimor faqezi kishte dëgjuar për një mësues feje dhe kishte vendosur ta provokonte. Pasi kishte shkuar në faltoren e tij, kishte filluar ta fyente dhe ta poshtëronte në të gjitha mënyrat e mundshme … Mirëpo, gjatë gjithë ngjarjes, mësuesi (i fesë) kishte mbetur plotësisht i përmbajtur, asnjë muskul nuk …

Read More »

Ke vesvese të shumta? Dëgjoje këtë sure, do të largohen me lejen e Zotit të Madh..

Ke vesvese të shumta? Dëgjoje këtë sure, do të largohen me lejen e Zotit të Madh .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju …

Read More »

Pse Kur’ani e përmend dëgjimin përpara shikimit! Mëso çfarë ka zbuluar shkenca për këtë fenomen të jashtëzakonshëm!

Njeriu është i rrethuar nga argumente të pafundme që të dërgojnë tek besimi në Krijuesin e Gjithësisë. Trupi jonë është një ndër argumentet e shumta për shkak se është sinkronizuar në atë mënyrë që rastësia nuk ka vend. Thotë Krijuesi i Gjithësisë në Kur’anin famëlartë: “Ju nuk u fshehët, që …

Read More »

Nëse dikush ju fyen dhe ofendon, tregojani këtë tregim…

Një njeri i paturp kishte dëgjuar për një të urtë, prandaj vendosi të shkonte dhe ta sfidonte. Pasi mbërriti, ai filloi ta fyejë dhe ta poshtërojë atë në të gjitha mënyrat e mundshme …Megjithatë, gjatë gjithë kohës, i urti mbeti plotësisht i qetë. Njeri nuk mund të besonte. Pas gjysmë …

Read More »

Këtë nuk e keni ditur: Sekreti i lëvores së portokallit (foto)

Pasi ta lexoni këtë tekst, lëvoren e portokallit kurrë më nuk do ta hidhni.Është treguar që lëvorja e portokallit ka shumë efekte në përmirësimin e shëndetit sesa edhe vetë fryti i kësaj peme. Përmban shumë kalcium, madje dyfish më shumë sesa bërthama dhe kështu forcon eshtrat.Gjithashtu, për shkak të përmbajtjes …

Read More »

7 Premtimet e Allahut per besimtaret ne kete bote

1. Shpëtimin, argument fjala e Allahut: “Me të vërtetë, shpëtuan besimtarët.” (Muminun: 1). 2. Udhëzimin në rrugën e drejtë, argument fjala e Allahut; “Me të vërtetë, Allahu i udhëzon besimtarët në rrugën e drejtë.” (Haxh: 54). 3. Ndihmën, argument fjala e Allahut: “E për ne, është që t’i ndihmojmë besimtarët.” …

Read More »

Kush e thotë këtë në mbrëmje ,do të jetë prej banorëve të Xhennetit?!!

home HADITHE Kush e thotë këtë në mbrëmje ,do të jetë prej banorëve të Xhennetit?!! “Kush e thotë këtë në mbrëmje duke qenë i bindur në të dhe vdes po atë natë do të jetë prej banorëve të Xhennetit, poashtu edhe në mëngjes.” (Transmeton Buhariu 7/150)Allahume ente Rabbi la Ilahe …

Read More »

Magjistaret nuk korren sukses me kete grua…perse?

Magjistaret nuk korren sukses me kete grua…perse? Kësaj gruaje burri i saj deshi t’i bënte magji ngase ai kishte lëshuar fenë dhe nuk falte namazin. Gruaja,muslimane e devotshme,kishte shkuar tek gjykatësi dhe i kishte thënë: Burri im nuk falet,dua te ndahem prej tij!Gënjen se unë falem-ishte përgjigjur burri në foltore. …

Read More »

Kush e thotë këtë në mbrëmje ,do të jetë prej banorëve të Xhennetit?!!

Allahume ente Rabbi la Ilahe il-la ente halakteni ve ene abduke ve ene ala ahdike ve va’dike mestet’atu eudhu bike min sherri na sana’tu eb`u leke bi ni’metike aleje ve eb`u bi dhenbi fagfir li fe innehu la jagfirudh-dhunube il-la Ente. Perkthimi: O Allah, ti je Zoti im, nuk ka …

Read More »

Shkëncëtari i njohur propozoi një metodë eleminimi të valëve elektromagënetike të ndodhura në trupin tonë ( Tv, Celularë, PC) por ai u habit kur pa se muslimanët këtë veprim e kryenin çdo ditë!

Me evolimin e teknologjisë jeta është ndërthurur në mënyrë të tillë që paisjet elektroinike të zenë një vend të rëndësishëm në mënyrën tonë të jetësës. Trupat tonë pranojnë sasi të mëdha të valëve elektromagnetike për çdo ditëKëto valë ne i fitojmë nëpërmjet rrezatimit të aparateve të ndryshme elektrike të cilat …

Read More »

Fshijini rrudhat si me dorë, me këtë super maskë me karota

Le të largohemi paksa nga kremërat e shtrenjtë dhe trajtimet që na zbrazin xhepin si të jetë i shpuar. Maskat tradicionale “bëje mirë, bëje vetë” kanë funksionuar gjithnjë mrekullisht, dhe kjo maskë me karota kundër rrudhave nuk bën përjashtim. Karota përmban dy vitaminat A dhe E, të cilat cilësohen ndryshe …

Read More »

Ai i cili para vdekjes thotë këtë fjal do të hyjë në Xhennet!

Ai i cili para vdekjes thotë këtë fjal do të hyjë në Xhennet! – Mesazhi Friday, 3rd November 2017 Ai i cili para vdekjes thotë ;  Ai i cili para vdekjes thotë fjalët: “LA ILAHE ILALLAH” do të hyjë në Xhennet…. Hadith Related error: Content is protected !!

Read More »

Nëse dikush ju fyen dhe ofendon, tregojani këtë tregim që të pendohet menjëherë…

Një njeri i paturp kishte dëgjuar për një të urtë, prandaj vendosi ta sfidonte. Pasi mbërriti,filloi ta fyejë dhe ta poshtërojë atë në të gjitha mënyrat e mundshme. Megjithatë,i urti mbeti qetë.Pas gjysmë ore i humbi gjithë energjia sa që nuk mund të fliste,mblodhi forcat dhe e pyeti të urtin: …

Read More »

Mos e ler pa e lexuar këtë shkrim

Atij që nuk i bëjnë sytë dobi, as veshët nuk i bëjnë dobi. Ndërmjet Allahut dhe njeriut ka një perde dhe po ashtu edhe ndërmjet njeriut dhe njerëzve të tjerë ka një tjetër perde. Ai që gris perden që ka ndërmjet tij dhe Zotit, edhe Zoti do t’i grisë atij …

Read More »

Kush e thotë këtë dua 100 herë në ditë, Allahu ia fal mëkatet edhe nëse janë sa shkuma detit.

Kush e thotë këtë dua 100 herë në ditë, Allahu ia fal mëkatet edhe nëse janë sa shkuma detit .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu …

Read More »

Nëse dikush ju fyen dhe ofendon, tregojani këtë tregim…

Një njeri i paturp kishte dëgjuar për një të urtë, prandaj vendosi të shkonte dhe ta sfidonte. Pasi mbërriti, ai filloi ta fyejë dhe ta poshtërojë atë në të gjitha mënyrat e mundshme … Megjithatë, gjatë gjithë kohës, i urti mbeti plotësisht i qetë. Njeri nuk mund të besonte. Pas …

Read More »

Në qoftë se ti me të vërtetë je Profet, ndaje Hënën në gjysmë dhe në qoftë se e bën këtë ne do të besojmë

Në kohën kur Kaptina e Hënës për të ishte shkaktare për të mos besuar fenë Islame, tani m’u kjo kaptinë është bërë shkaktare që ai të përqafojë fenë Islame. ——- Pabesimtarët në Meke i thanë Muhamedit a.s.: “Në qoftë se ti me të vërtetë je Profet, ndaje Hënën në gjysmë …

Read More »

Nëse të del gjumi natën dhe e thua këtë lutje, çfarëdo t’i lutesh Allahut, ta pranon lutjen!

Nëse të del gjumi natën dhe e thua këtë lutje, çfarëdo t’i lutesh Allahut, ta pranon lutjen! .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju …

Read More »

Është vërtetuar se muslimanët/et që e kanë bërë këtë lutje në çaste vështirësie dhe halli i ka liruar i madhi Zot! Mësoje lutjen!

Tregohet se Profeti i njerëzimit Muhammedi alejhi selam hyri në Xhami. Njerëzit nga dashuria e madhe që kishin për profetin Muhammed alejhi selam mezi e prisnin. I Dërguari i Zotit ju tha: – Do t’ju tregoj sot një lutje që pas çdo vështirësie që do të keni do të shpëtoni …

Read More »

Aplikoni këtë maskë në flokët tuaj për 15 minuta. Rezultati do t’ju lërë pa frymë!

Kjo maskë perbehet nga mjalti dhe kanella. Të dy përbërësit ofrojnë përfitime të mëdha për flokët dhe gjithashtu për kokën. Gjëja më e mirë është që secili prej përbërësve është shumë i lehtë për t’u blerë dhe nuk janë aspak të shtrenjtë, kështu që ju do të merrni rezultatet më …

Read More »