Home / Tag Archives: ALLAHU

Tag Archives: ALLAHU

Disa këshilla për ata të cilët i ka begatuar Allahu me begatinë e martesës

Falënderimi i takon Allahut xh.sh., i cili ka thënë: “Dhe nga faktet (e madhërisë së) e Tij është që për të mirën tuaj Ai krijoi nga vetë lloji juaj palën (gratë), ashtu që të gjeni prehje tek ato dhe në mes jush krijoi dashuri e mëshirë. Në këtë ka argumente …

Read More »

Video: Mashallah Allahu Na Faltë Vajza Dhe Djem Të Mirë Amin.

Mashallah ❤ Allahu Na Faltë Vajza Dhe Djem Të Mirë Amin.☝☝

Read More »

Video: 🔴 Banorët e Xhennetit 🌳 🔴 Banorët e Xhehennemit 🔥 🔵 Hoxhë Omer Bajrami Allahu e Ruajtë

🔴 Banorët e Xhennetit 🌳 🔴 Banorët e Xhehennemit 🔥 🔵 Hoxhë Omer Bajrami Allahu e Ruajtë

Read More »

Video: Vërtet, Allahu e bekon të Dërguarin dhe engjëjt e Tij luten për atë. O besimtarë…

Vërtet, Allahu e bekon të Dërguarin dhe engjëjt e Tij luten për atë. O besimtarë, lutuni për atë dhe përshëndeteni me “selam”! {Ahzab: 56} O besimdrejtë, dijeni dhe mos harroni se të gjithë muslimanët janë vëllezër. Ju jeni plotësisht të barabartë në të drejta dhe detyra. Arabi ndaj joarabit nuk …

Read More »

A e dini sa i bukur ishte Muhammedi (sal Allahu alejhi we selem)?

A e dini sa i bukur ishte Muhammedi (sal Allahu alejhi we selem)? Më poshtë mund të lexoni 5 transmetime të shokëve të Profetit (sal Allahu alejhi we selem) që përshkruajnë bukurinë e tij: 1) I derdhur në argjend… Ebu Hurejreh (Allahu qoftë i kënaqur me të) thotë: “I Dërguari …

Read More »

Video: -Emocionale- Allahu i ruajt in shaa Allah

-Emocionale- Allahu i ruajt in shaa Allah 😥😥😍😍

Read More »

Çka tha Muhammedi (sal Allahu alejhi we selem) para se të kalojë në botën tjetër?

Hutbeja e lamtumirës… O njerëz, dëgjoni se ç’do t’ju them, se nuk e di a do t’ju takoj më në këtë vend pas këtij viti!…O njerëz, frikësohuni Zotit dhe respektojeni atë, bëhuni të njerëzishëm dhe të drejtë ndaj vetes dhe ndaj të tjerëve. Kjo është dita e flijimeve në emër …

Read More »

Video: Ezani jacis ne qytetin e Kumanoves Allahu kabull gjitheve

Ezani jacis ne qytetin e Kumanoves Allahu kabull gjitheve

Read More »

Video: 🔸Hasbi Rabbi Salallah Allahu Allah 🔸Një ilahi Cover Nga Sami Yusuf Kenguar Nga Nje Femer 🔸Shpërndaje •Globi Islam √

🔸Hasbi Rabbi Salallah Allahu Allah 🔸Një ilahi Cover Nga Sami Yusuf Kenguar Nga Nje Femer 🔸Shpërndaje • √

Read More »

Video: Shijat (Dervishat) Allahu Na Ruajt Pi Ktyre Flliqësirave Të Iranit Që Për Fat …

Shijat (Dervishat) 😱😱😂😂 Allahu Na Ruajt Pi Ktyre Flliqësirave Të Iranit Që Për Fat Të Keq Edhe Ne Kosov Ka Kësi Njeréz! #shperndajeni

Read More »

Media ndërkombëtare CNN publikon reportazhin: Çfarë nënkupton fjala “Allahu Akbar”?

Media ndërkombëtare CNN publikon reportazhin: Çfarë nënkupton fjala “Allahu Akbar”? Në mbarë botën është krijuar një disinformim për ata njerëz të cilët nuk kanë njohuri rreth Islamit. Teksa dëgjojnë fjalën e Madhe: All-llahu Akbar një pjesë prej tyre ju shkon mendja tek terroristët që me tendencë dhe dashakeqësi përpiqen të …

Read More »

Video: Trupi i Faraonit ‘Çka i Beri Allahu SubhanAllah -Sot Ne po nxjerrim trupin të…

🔸 Trupi i Faraonit ‘Çka i Beri Allahu SubhanAllah 🔸 -Sot Ne po nxjerrim trupin tënd (të vdekur nga deti) që të bëhesh mësim për ata që do të vijnë pas teje! Vërtet që shumë njerëz janë mospërfillës ndaj shenjave dhe argumenteve Tona. (Kur’an sure Junus: 91 – 92) Pas …

Read More »

Kujdes nga vendet që nuk përmendet Allahu!

Kujdes nga vendet që nuk përmendet Allahu! Allahu i lartmadhëruar thotë: nuk hedhë ndonjë fjalë e të mos jetë pranë tij përcjellsi i gatshëm. Sureja Kaf ajeti 18. Transmeton Ebu Hurejra se i Dërguari i Allahu ka thënë:”Kush ulet në një vend ku nuk përmendet Allahu I lartmadhëruar është mangësi …

Read More »

A do e festojë mevludin (ditëlindjen) e Profetit sal Allahu alejhi we selem?

A do e festojë mevludin (ditëlindjen) e Profetit sal Allahu alejhi we selem? – Do jem i pari që festojë ditëlindjen – mevludin e Profetit sikur të ketë ndonjë hadith që më inkurajon të dallojë ditën e dymbëdhjetë të muajit rrebiul evel me diçka të veçantë nga ditët tjera. – …

Read More »

Video: #MashaAllahماشاءالله ▶️Ah sa e ëmbel kjo ️ Allahu Ekber

😍 #MashaAllahماشاءالله😍 ▶️Ah sa e ëmbel kjo ❤️ 🔊Allahu Ekber

Read More »

Video: U zgjova – Ilahi nga Uvejs Bajrami (djali i hoxhes SADULLAH BAJRAMI’t ) Allahu…

U zgjova – Ilahi nga Uvejs Bajrami (djali i hoxhes SADULLAH BAJRAMI’t ) Allahu e ruajt #shperndajeni

Read More »

Përshkrimi i Xhehenemit (Allahu na ruajtë)

Xhehenemi Zjarri është vendi i nënçmimit, përçmimit dhe dënimit. Zëri i tij është mbytës dhe oshëtimës, ndërsa zëri i banorëve të tij është britma dhe rënkimi të cilat nuk ndërprehen asnjëherë. Ata janë në mjerim dhe vuajtje të pandërprerë, në qarje dhe vajtim të vazhdueshëm. Duart dhe qafat e tyre …

Read More »

Video: Edhe 3 familje po gezohen ne Suharek Allahu i shperbleft bamirsat ️️ #shpern…

Edhe 3 familje po gezohen ne Suharek Allahu i shperbleft bamirsat 👍❤️❤️ #shperndajeni

Read More »

Lutje që Allahu të dhuron një djalë!

Duaja e Zekerias që Allahu ti dhuronte një djalë! Ai është i dërguari i Allahut, Zekerija alejhi ue selem, një prej shumë pejgambereve nga radhët e bijve të Izraelit, cili u kujdes për Merjemen, vajzën e Imranit në Kuds. Ai me sytë e tij i kishte parë begatitë e Allahut …

Read More »

Video: 3 lloj te njerzve qe Allahu nuk i shikon dhe nuk iu flet ne diten e Kijametit …

3 lloj te njerzve qe Allahu nuk i shikon dhe nuk iu flet ne diten e Kijametit #shperndajeni

Read More »