Home / Feja / SubhanAllah : U Dridh Toka Dhe Qielli Kur Zbriti Një Ajet I Kur’anit.
Like faqes ne Facebook

SubhanAllah : U Dridh Toka Dhe Qielli Kur Zbriti Një Ajet I Kur’anit.

U dridh Toka dhe Qielli kur zbriti një ajet i Kur’anit – Teolog Ardian Sejdiu

– ” Ne kemi filluar ta shpallim (Kuranin) në natën e Kadrit”.

– ” Ne, me të vërtetë, e kemi shpallur (Kuranin) në natë të shenjtë, dhe Ne, me të vërtetë jemi paralajmërues. Në atë (natë) zgjidhet çdo punë e gjykueshme (e paluhatshme)”.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Kimisti turk shkrin borën dhe akullin brenda 20 minutash

Si rezultat i 6 viteve të punës Ar-Ge, kimisti turk ka prodhuar granila të formulës …