Home / Feja / Shokuese ndodh tani: Allahu Ekber melaqet e allahut zbresin mbi qabe

Shokuese ndodh tani: Allahu Ekber melaqet e allahut zbresin mbi qabe

Ne si staf kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona
islami.press me stafin e saj do të vazhdoj që për ju të sjell video nga të cilat do të kemi dobi të gjith
Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon me poshte
Allahu ju’a shpërbleftë me te mira!

Check Also

Disa këshilla për ata të cilët i ka begatuar Allahu me begatinë e martesës

Falënderimi i takon Allahut xh.sh., i cili ka thënë: “Dhe nga faktet (e madhërisë së) …