Home / Feja / Sa ishte dituria e shejh Albanit?

Sa ishte dituria e shejh Albanit?

Sa ishte dituria e shejh Albanit?Ka thënë shejh Mesh’hur Hasen Selman, që është është një nga nxënësit më të afërt dhe më të ditur të shejh Albanit – rahimehullah:“ Nëse do të mblidhej tërë dituria e shkencës së hadithit nga gjokset e të gjithë dijetarëve bashkëkohorë të fushës, mendoj se nuk do ta arrinin diturinë që kishte vetëm shejh Albani.”

Related

Check Also

Video: SubhanaAllah Beba e cila nga lindja ishte e shurdhër, së pari herë me ndihmën e…

SubhanaAllah Beba e cila nga lindja ishte e shurdhër, së pari herë me ndihmën e …