Home / Feja / Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?
Like faqes ne Facebook

Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?

Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?
 
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Pse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:
 
Artikulli paraprakA lejohet të vishen pantollona të shkurtëra sportive që janë mbi gjunjë?Artikulli vijuesDua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?

Like faqes ne Facebook

Check Also

Për shëndet të mirë – Arsyet pse duhet të hani ullinj çdo ditë…

Ullinjtë klasifikohen fruta me bërthamë të të njëjtës familje botanike me qershitë dhe pjeshkët. Ullinjtë …