Home / Fokus / Politikani i njohur britanik shërben iftar, ja cfarë fjalësh i ka përzgejdhur për besimtarët e vendit të tij /Foto-Video/
Like faqes ne Facebook

Politikani i njohur britanik shërben iftar, ja cfarë fjalësh i ka përzgejdhur për besimtarët e vendit të tij /Foto-Video/

Politikani britanik Jeremy Corbyn, i cili sherben edhe si kreu i Partisë Laburiste, ka qenë i pranishëm në një mbledhje iftar në Londër.

Në një postim në Facebook, Corbyn ka shkruar:

“Ishte kënaqësi për të ndihmuar në përgatitjen e ushqimit në Xhaminë Al-Manaar për Iftarin e kësaj mbrëmje, ne momentet e fundit të agjërimit të Ramazanit, kur njerëzit mblidhen së bashku për të ndarë ushëimin.

Është vetëm një milje larg nga Grenfell Toëer, dhe besimtaret këtu ishin ndër të parët që iu përgjigjën zjarrit tragjik të vitit të kaluar. Ata vazhdojnë të sigurojnë komunitetin dhe kanë hapur një shërbim këshillimi.” /MESAZHI/

Like faqes ne Facebook

Check Also

NJË THESAR PREJ THESAREVE TË XHENETIT

HADITHI: Ebu Musa el-Eshariu (Allahu qoftë i kënaqur prej tij) përcjell se i dërguari i …