Home / Feja / Policët e Nju Jorkut u bashkohen për ta festuar Ramazanin

Policët e Nju Jorkut u bashkohen për ta festuar Ramazanin

Zyrtarët policor të Zonës së Katërt dhe besimtarët e xhamisë Bull Lane dhe familjet e tyre u takuan në stacionin e policisë House Athena të Jorkshir-it Verior për të ngrënë iftar.

Polici Lee Pointon tha se “Oficerët tanë janë ftuar shumë herë për t’u bashkuar në faljen e akshamit dhe për të thyer agjërimin me anëtarët e xhamive, kështu që ne me të vërtetë dëshirojmë të ofrojmë ftesën dhe të ofrojmë të njëjtin mirëseardhje me miqtë tanë dhe familjet e tyre nga të dy xhamitë dhe t’u shërbyer iftar këtu në Athena House”.

“Ramazani është një kohë kaq e rëndësishme për komunitetin tonë mysliman dhe është me të vërtetë e rëndësishme që të bashkohemi për të mësuar më shumë për kulturat e njëri-tjetrit dhe për të forcuar marrëdhëniet tona tashmë shumë të mira. Ne kemi pasur një mbrëmje të madhe dhe ne tashmë e presim me padurim ta zgjerojmë ftesën përsëri pas Ramazanit”, shtoi ai.

Mo Mohammed, anëtar i xhamisë tha se “Si një mysliman, një oficer policie dhe anëtar i Shoqatës së Policisë është mirë të bashkohemi dhe t’u japim kolegëve të mi mundësinë për të parë saktësisht çfarë Ramazani dhe Islami kanë të bëjnë”. /30Ditët/

Check Also

SHBA mohon pretendimin e Turqisë për Gylenin

Shtëpia e Bardhë mohoi pretendimin e Turqisë se Presidenti Donald Trump po shqyrton mundësinë e …