Home / Feja / Parashutisti bënë iftar në qiell
Like faqes ne Facebook

Parashutisti bënë iftar në qiell

Parashutisti turk Salim Goren, i cili në kohë iftari bëri fluturimin e tij me paramotor priti iftarin në qiell.

Ai bëri iftarin e tij me hurma dhe ujë të cilat i kishte marrë me vete.

Goren deklaron se fluturon disa ditë në javë, tha se “Planifikoja të bëja një iftar në ajër prej kur filloj Ramazani. Sot era ishte në dispozicion kështu që dëshiroja të tërhiqja vëmendjen për aviacionin civil dhe të kënaqesha me hapjen e agjërimit në ajër. Nën tingujt e ezanit të akshamit u luta në qiell”. /30Ditët/

Like faqes ne Facebook

Check Also

Ushtria amerikane është akuzuar për lirimin e 40 militantëve të Daesh në Afganistan

Zëdhënësi i talebanëve Zabihullah Muxhahidi ka thënë në llogarinë e tij të Twitter se ushtria amerikane kishte vrarë …