Home / Feja / Padurimi në përgjigjen e duas (lutje)

Padurimi në përgjigjen e duas (lutje)

Padurimi në përgjigjen e duas (lutje)
Enesi (radiallahu anhu) transmeton se i Dërguari i Alahut (alejhi selam) ka thënë:“Robi do të jetë mirë, për aq kohë sa nuk nxitohet.” E pyetën: “Si Të nxitojë, o i Dërguari i Allahut?” Profeti (alejhi selam) iu përgjigj: “Ai nxiton kur thotë: “I bëra dua’ Zotit tim dhe Ai nuk mu përgjigj.”

(Musnedi i Ahmedit, 210, 193)//xhamiambret

Related

Check Also

Janë gjetur varreza masive të 500 personave të vrarë nga ISIS-i në Rakka

Janë gjetur varreza masive të 500 personave të vrarë nga ISIS-i në qytetin Rakka të …