Home / Feja / Njerëzit e devotshëm kanë shenja

Njerëzit e devotshëm kanë shenja

Hasan El-Besriu -Allahu e mëshiroftë- ka thënë:

“Vërtetë njerëzit e devotshëm kanë shenja me të cilat njihen nga ato.

🌻 janë të sinqeritë në të folur🌻 mbajnë besëlidhjen, amanetin🌻 mbajnë lidhjet farefisnore🌻 i mëshirojnë të varfërit.🌻 nuk lavdërohen shumë🌻 përpiqen për të mirë🌻 nuk i lënë njerëzit pas dore🌻 kanë moral të mirë🌻 i ndihmojnë njerëzit, me qëllim për tu afruar tek Allahu i Lartësuar.”📚 ( حلية الأولياء ١/٢٧٠)

Related

Check Also

Muslimani është ai që kanë shpëtuar muslimanët prej gjuhës dhe dorës së tij

Cilësitë e muslimanit Nga Abdullah ibn Amr – Allahu qoftë i kënaqur prej tij – …