Home / Feja / Një ngjarje mes kompanisë BMW dhe Mercedes
Like faqes ne Facebook

Një ngjarje mes kompanisë BMW dhe Mercedes
Me rastin e 100 vjetorit të themelimit të kompanisë BMW, kompania Mercedes Benz i dërgoi një kartolinë urimi. Sigurisht, në kartolinë nuk mund të mungonte shpirti i konkurrrencës mes dy kompanive.Meqë kompania Mercedes Benz ishte 30 vite më e vjetër, i shkruan në kartolinë: Ju falënderojmë për 100 vitet e konkurrencës, pasi 30 vitet tona të para ishin vërtet të mërzitshme…”Përgjigja e BMW nuk ishte më pak shpotitëse, pasi në kartolinë u stampuan foton e një kamioni transporti të madh të kompanisë Mercedes Benz, i ngarkuar me makina BMW, shoqëruar nga komenti: “Faleminderit Mercedes që transporton lumturinë e njerëzve!”


Artikulli paraprakJa kush janë Havarixhët!Artikulli vijuesFshati me xhaminë më të madhe në rajon – për ta ndërtuar, banorët shiten edhe tokat e tyre!

Like faqes ne Facebook

Check Also

Gjykata e Vjenës, një “Jo” qeverisë austriake për mbylljen e xhamive

Një gjykatë në Austri ka anuluar një plan qeveritar për të mbyllur gjashtë xhami që …