Home / Feja / Netanjahu Provon Të Bëjë Replika Me Erdoganin, Por Ja Bën “Bajat” Sulltani ..

Netanjahu Provon Të Bëjë Replika Me Erdoganin, Por Ja Bën “Bajat” Sulltani ..

Netanjahu shkroi se Erdogan është një prej mbështetësve më të mëdhenj të Hamasit, dhe tha se e di mirë se cfarë është terrorizmi dhe hasaphanja. Ai tha se i sugjeron Erdoganit që të mos i jep atij leksione morale.Ndërsa përgjigja e Erdoganit ishte e drejtpërdrejtë.“Netanjahu është kryeministër i një shteti aparted i cili i ka okupuar njerëzit e pambrojtur për më shumë se 60 vite, dhe po aq kohë ka shkelur rezolutat e OKB-së.Ai i ka duart e ndyra me gjakun e palestinezëve

Check Also

Video: Kujtim Ibrahimi – Kthehu bir te Nana

Ilahi shqip Cover Adem Ramadani