Home / Feja / Nëse nuk më gjeni në Xhennet, pyesni për mua

Nëse nuk më gjeni në Xhennet, pyesni për mua


Me te vertete banoret e Xhenetit kur hyne ne te dhe nuk i shohin shoket e tyre te cilet ishin me ta ne pune te mira ne dunja, pyesin per ta Zotin e lartesuar i thone:

“Zoti yne kemi vellezer qe kane qene falur dhe agjeruar me ne dhe nuk po i shohim” u thote Zoti: shkoni tek xhehenemi dhe nxirrni ata qe kane ne zemren e tyre nje grimce te vogel prej imanit.

Ka thene Hasan el-Basrij -rahimehullah- [shtojini shoket besimtare, sepse ata bejne shefat Diten e Gjykimit.

Shok i devotshem eshte ai qe ecen me ty per ne Xhenet…

Ka thene ibn El-Xheuzij rahimehullah: nese nuk me gjeni ne Xhennet mes jush, pyesni per mua dhe thoni: Zoti yne robi Yt filani na kujtonte ne qe te permendnim ty!!!

Pas kesaj qau Allahu e meshirofte.

Dhe une iu kerkoj juve nese nuk me gjeni ne Xhennet, pyesni per mua, ndoshta ua kam kujtuar Allahun qofte edhe njehere te vetme.

Nga perlat e imam Shafiuwindow.fbAsyncInit = function() {
FB.init({
appId : ‘1847400895584906’,
xfbml : true,
version : ‘v2.9’
});
FB.AppEvents.logPageView();
};

(function(d, s, id){
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) {return;}
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Check Also

Lidhja mes pagjumësisë dhe tensionit të lartë – Zgjidhja e duhur që vjen në ndihmë

Një studim i fundit shkencor mbi tensionin ka zbuluar se njerëzit që vuajnë nga pagjumësia …