Home / Feja / Nëse e thua këtë, do marrësh nga një sevap për secilin besimtar dhe besimtare

Nëse e thua këtë, do marrësh nga një sevap për secilin besimtar dhe besimtare

Nëse e thua këtë, do marrësh nga një sevap për secilin besimtar dhe besimtare .. Ne si staf, kemi për qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë informacione dhe dije të dobishme rreth fesë Islame por gjithsesi se kemi edhe harxhime të shumta, kështu që ju lutemi që pasi të dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këtij teksti sepse ashtu ne do t’i mbulojmë harxhimet tona dhe do të jemi në gjendje të vazhdojmë që të ju sjellim ende informacione me lejen e Allahut azze ue xhel. Allahu ju shpërbleftë me të mira në të dy botët. Pasi të lexoni lajmet tona, shpërndajini edhe me të tjerët që të përfitojmë sëbashku. Për ta parë videon kliko ne linkun me poshtë!
Kliko këtu për ta ndjekur videon.

Check Also

Pse protesta është dhe duhet të jetë politike

FATOS LUBONJA Një nga gjërat që bie në sy në protestën e studentëve është ngulmimi …