Home / Feja / Në je fillestar në namaz dhe bën Gabime, a e ke të pranuar Namazin?
Like faqes ne Facebook

Në je fillestar në namaz dhe bën Gabime, a e ke të pranuar Namazin?

Kam filluar të falem dhe bëj gabime gjatë faljes a më pranohet namazi? Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Orinetohu me stafin e saj do të vazhdoj që për ju të sjell video nga të…

Source

Like faqes ne Facebook

Check Also

Video: Mrekullit e Allahut Në Natyrë Ai është Krijuesi Apsolut.,️️

💞 Mrekullit e Allahut Në Natyrë 💞💞 Ai është Krijuesi Apsolut.,☝️☝️🙏🙏