Home / Fotolajm / Midis Prishtine flamuri grek, ku janë nacionalistet islamofob që hoqën flamurin Turk?
Like faqes ne Facebook

Midis Prishtine flamuri grek, ku janë nacionalistet islamofob që hoqën flamurin Turk?

Prishtinë në një muri afër restorantit “El Greco” flamuri grek,shteti i të cilit ende nuk e ka njoftë Kosovën dhe mban padrejtësisht Çamërin të bllokuar…

Ku janë ata “Prizrenalit” qe po hjekun flamurin Turk me shkue me hjek edhe këtë të Grekut…

Like faqes ne Facebook

Check Also

Ministri i Jashtem Turk: Kriza në Venezuelë u “ushqe” nga jashtë, nga ata që nuk janë të interesuar për bisedime

Ankaraja ka paralajmëruar se shtetet që refuzojnë dialogun kuptimplotë me autoritetet legjitime të Venezuelës vetëm …