Home / Feja / Lutje emocionale nga Mufti Menk!(VIDEO)

Lutje emocionale nga Mufti Menk!(VIDEO)

Lutje emocionale nga Mufti Menk!(VIDEO)

Një lutje shumë emocionale nga mufti menk pë të gjithë ummetin. I cili po kalon në gjendje shumë të vështirë kohët e sodit.

 

Check Also

Hiqe nga duart atë celular! Rrëfimi ironik dhe kuptimplotë për çdo të ri, nga Umberto Eco…

Në disa raste kam rrëfyer se ç’më ndodhi në Francë më 1960-n, kur pasi fotografova …