Home / Enciklopedi / Kur do me të ngrit Allahu s’ka kush që të ndal…
Like faqes ne Facebook

Kur do me të ngrit Allahu s’ka kush që të ndal…

Kur do me te ngrit Allahu s’ka kush qe te ndal…

Ne vitin 1990 kur ishte arrestuar Gjenerali i Ushtrise tani Turke me prejardhje Shqiptare Nena e tij shkonte te Burgu dhe lutej per te,
“O Zot i madh liroma djalin dhe ngrite mbi njerzit e poshter qe se duan ate dhe vatanin”

Like faqes ne Facebook

Check Also

Putin reagon ashpër ndaj kërcënimeve të SHBA-së

Reagime të ashpra vijnë nga presidenti rus Vladimir Putin në adresë të Shteteve të Bashkuara …