Home / Fotolajm / Kosovë: Policët pinin çaj ndërkohë që kishin parkuar gabim, hoxha u vë gjobë
Like faqes ne Facebook

Kosovë: Policët pinin çaj ndërkohë që kishin parkuar gabim, hoxha u vë gjobë

Një hoxhë në Komunën e Skënderajt ka vënë një gjobë si shenjë e pakujdesisë së zyrtarëve policorë.

Ngjarja ka ndodhur në momentet kur dy policë kishin hyrë në një çajtore ku paraprakisht kishin parkuar veturën e tyre në vendin e ndaluar.

Në këtë rast sipas drenicapress, hoxha në formë ironije u ka lënë një gjobë veturës së dy policëve të cilët kishin hyrë gjatë detyrës zyrtare për të pirë çaj.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Ekipi saudit i ofroi Khashoggit çaj para drogimit dhe masakrimit

Zbulohen momentet e fundit të vrasjes së gazetarit saudit Jamal Khashoggi. Një anëtar i ekipit …