Home / Feja / Konflikti I Madh: Erdogan Me Thirrje Të Fortë, Ja Çfarë I Kërkon Botës Islamike

Konflikti I Madh: Erdogan Me Thirrje Të Fortë, Ja Çfarë I Kërkon Botës Islamike

Një “luftë” deklaratash në “Twitter” ka nisur mes Presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, dhe Kryeministrit izraelit, Benjamin Netanjahu, pas zhvendosjes së Ambasadës Amerikane në Jerusalem dhe vrasjeve të protestuesve palestinezë nga ushtria izraelite.  Erdogan tha se takimi në Stamboll të premten do t’i japë një mesazh shumë të fortë botës mbi kauzën palestineze, ndërkohë që Kryeministri turk, Binali Yildirim, u ka bërë thirrje vendeve islamike të rishikojnë lidhjet e tyre me Izraelin.

Check Also

Video: Kujtim Ibrahimi – Kthehu bir te Nana

Ilahi shqip Cover Adem Ramadani

Home / Feja / Konflikti I Madh: Erdogan Me Thirrje Të Fortë, Ja Çfarë I Kërkon Botës Islamike

Konflikti I Madh: Erdogan Me Thirrje Të Fortë, Ja Çfarë I Kërkon Botës Islamike

Një “luftë” deklaratash në “Twitter” ka nisur mes Presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, dhe Kryeministrit izraelit, Benjamin Netanjahu, pas zhvendosjes së Ambasadës Amerikane në Jerusalem dhe vrasjeve të protestuesve palestinezë nga ushtria izraelite.  Erdogan tha se takimi në Stamboll të premten do t’i japë një mesazh shumë të fortë botës mbi kauzën palestineze, ndërkohë që Kryeministri turk, Binali Yildirim, u ka bërë thirrje vendeve islamike të rishikojnë lidhjet e tyre me Izraelin.

Check Also

Video: Kujtim Ibrahimi – Kthehu bir te Nana

Ilahi shqip Cover Adem Ramadani