Home / Feja / Kjo video rikthen shpresën në humanizëm!

Kjo video rikthen shpresën në humanizëm!


Kujdesi ndaj personave me kërkesa të vecanta është duke u rralluar tek njerëzit, dhe kjo mund të vërehet si në videot e rrjeteve sociale, por edhe nga raportet që vijnë nga shtëpitë e kujdesit për pleq.

Por videoja e mëposhtme ka ringjallur shpresën se ende ka njerëz që kanë vullnet të ndihmojnë dikë që është në nevojë.

Ky shofer autobusi e ndalë automjetin në mes të rrugës për të ndihmuar një grua me paterica, e cila rrëzohet për shkak se rrëshqet në borë. Ai i del në ndihmë asaj, dhe më pas bashkohet edhe një tjetër person. /

ëwindow.fbAsyncInit = function() {
FB.init({
appId : ‘1847400895584906’,
xfbml : true,
version : ‘v2.9’
});
FB.AppEvents.logPageView();
};

(function(d, s, id){
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) {return;}
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Check Also

Lidhja mes pagjumësisë dhe tensionit të lartë – Zgjidhja e duhur që vjen në ndihmë

Një studim i fundit shkencor mbi tensionin ka zbuluar se njerëzit që vuajnë nga pagjumësia …