Home / Shendeti / Kjo studente shndërroi këtë vend të braktisur në një shtëpinë të ëndrrave me vlerë 70,000 paund dhe ja se bëri atë!
Like faqes ne Facebook

Kjo studente shndërroi këtë vend të braktisur në një shtëpinë të ëndrrave me vlerë 70,000 paund dhe ja se bëri atë!

Një studente që bleu një shtëpi me dy dhoma gjumi me vetëm £ 1, e ka transformuar shtëpinë në një pronë të vlefshme me vlerë 70,000 paund në vetëm dy vjet.

Victoria Brennan, 30 vjeç, pagoi vetëm £ 1 për shtëpinë e vjetër që ndodhet në Liverpool në vitin 2016. Çmimi i shtëpisë ishte me i lirë se një shishe coca=cola!
Victoria ishte një nga pesë blerësit me fat që fitoi një ofertë për të blerë kete prone. Si pjesë e marrëveshjes, ajo dhe blerësve te tjerë u kërkohet të shpenzojnë të paktën 40,000 funta (55,632 dollarë amerikanë) në pronën e tyre të tarracës Viktoriane brenda vitit të parë. Ata gjithashtu nuk u lejuan të rishisnin shtëpinë e tyre për katër vjet dhe duhej të qëndronin në pronë për pesë vjet.

Shitja e pabesueshme e shtëpive ishte pjesë e Shtëpive të Këshillit të Qytetit të Liverpoolit për një Skeme Pound për banorët lokalë të cilët nuk kishin mundësi të blejnë një pronë.
Skema u përdor gjithashtu për të trajtuar problemin e shtëpive të vjetra dhe të lira në zonat e rrënuara nëpër qytet, si Wavertree dhe Anfield.

Iniciativa e pabesueshme u ofron banorëve vendas të cilët jetojnë dhe punojnë në Liverpool një mundësi për të blerë një shtëpi për vetëm £ 1 me kusht që ata të jenë të gatshëm të rregullojnë shtëpinë e tyre të re.

Sidoqoftë, pavarësisht çmimit të lirë, rinovimi dëshmon se nuk është një detyrë e lehtë pasi shtëpitë e shkatërruara viktoriane nuk vijnë me pajisje hidraulike, elektrike, apo pajisje te tjera.

Viktoria tha: “Ka një stigmë në qytet që duhet të keni kaq shumë para në bankë për të aplikuar për skemën. Isha me fat “.
“Pozita gjithëpërfshirëse ishte aftësia për të zotëruar një pronë që nuk mund ta përballoja më vete,” tha ajo.

Victoria ka dekoruar shtëpinë e saj të re me mobilje elegante.
Menaxheri i pronës lokale, Oliver Scott, nje nga agjentët e pasurive të Loc8 tha se ai beson se shtëpia mund të arrijë lehtësisht një vlerë prej £ 70,000 nëse mund të rikthehet në treg. Kjo do të thoshte se Victoria mund të fitonte 32,000 funte (US $ 44,506) .

Ai tha: “Duket sikur kjo pronë ka pasur një kthesë madhështore. Victoria ka bërë një punë mbresëlënëse që përfundon me një shtëpi kaq të bukur “.
/.com
përktheu j.memeli/

Like faqes ne Facebook

Check Also

Pritet që prezantuesja e televizionit shtetëror të Iranit që u arrestua pa të drejtë nga SHBA të lirohet shumë shpejt

Njoftohet se pas dhënies së deklaratës në gjykatë do të lirohet prezantuesja e televizionit shtetëror …