Home / Feja / Kjo është një nga arsyet për luftën në Siri dhe jo çfarë na thonë mediat e mashtruese… (VIDEO)

Kjo është një nga arsyet për luftën në Siri dhe jo çfarë na thonë mediat e mashtruese… (VIDEO)

Në një fushë në Siri, shihet se si një burim nafte rrjedh sikur një lumë drejt një kanali.

Nafta konsiderohet “ari i zi” dhe psh. në Evropë një litër kushton mesatarisht një euro.

A thua pse e kërkojnë me çdo kusht prezencën e tyre në Siri e Irak shtetet perendimore ose edhe ato aziatike?

Shihni videon, kuptojeni përgjigjen:

Check Also

Video: Duke recituar Suren El- Fatiha MashAllah

Duke recituar Suren El- Fatiha MashAllah 💖💖