Home / Shëndetësi / Islanda Nis Fushatë Për Bojkotimin E Eurovizionit Në Izrael

Islanda Nis Fushatë Për Bojkotimin E Eurovizionit Në Izrael

 Në Islandë ka filluar një fushatë për të bojkotuar Eurovizionin i cili vitin e ardhshëm do të mbahet në Izrael, duke kujtuar në shkeljet e të drejtave të njeriut kundër popullit palestinez, ). Sipas lajmit të televizionit shtetëror suedez SVT, mësohet se janë mbledhur më shumë se 18 mijë nënshkrime në fushatën e nisur kundër Izraelit i cili vitin e ardhshëm do të jetë vendi organizator i Eurovizionit pasi është fituesi i këtij viti.

Check Also

Çfarë është e premte e zezë? Çfarë ndodh në ketë ditë

Çfarë është e premte e zezë? Çfarë ndodh në ketë ditë? Dhe a i lejohet …