Home / Shendeti / I dashuri e rreh! Duke folur për përvojën e saj, ajo dërgon një mesazh të fuqishëm që duhet ta lexojë çdo grua
Like faqes ne Facebook

I dashuri e rreh! Duke folur për përvojën e saj, ajo dërgon një mesazh të fuqishëm që duhet ta lexojë çdo grua

Emma Murphy është një nënë 26 vjeçare e dy fëmijëve nga Dublini. Emma është abuzuar fizikisht, nga burri i saj ndaj ajo do të jap një mesazh sot. Emma flet për marrëdhënien me burrin e saj, me të cilët ajo ka qenë e martuar prej më shumë se 3 vjet. Ajo shpjegon se sa e ka dashur dhe besuar atë, derisa ajo filloi të zbulonte që burri i saj e kishte mashtruar disa herë. Emma nuk mund të besonte më në burrin e saj dhe ndërsa biseda e tyre bëhej më e nxehtë, burri i saj filloi ta dhunonte fizikisht. Kur abuzimi ishte në kulmin e saj,
Emma vendosi të largohej nga burri i saj dhe sot ajo është një nënë e vetme që po rrit dy fëmijët e saj vetë. Ajo e di se është e vështirë për ta pranuar realitetin se babai i fëmijëve nuk do të jetë pranë tyre, por e di se është më mirë për to. Emma përfundon me një mesazh për të gjitha gratë në pozitën e saj: “Nëse ka ndonjë grua që mendon se nuk mund të dalin nga marrëdhënia e tyre ose që ndjen se nuk munden; nëse është e pasigurt, ju duhet të largoheni nga ai njeri. Nëse njeriu yt godet, ose ngre dorën kundër jush, duhet të largoheni “.
Burimi: Relieved
/a.c./
Shperndaje lajmin I dashuri e rreh! Duke folur për përvojën e saj, ajo dërgon një mesazh të fuqishëm që duhet ta lexojë çdo grua ne facebook, twiter, google+ etj.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë vendosi që Irani ka të drejtë ligjore për të rimarrë 2 miliardë dollarët e ngrirë nga SHBA-ja

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë (ICJ) ka vendosur se Irani mund të vazhdojë me veprimet ligjore …