Home / Feja / Hysamedin Feraj: Raporti i mendimtarëve me pushtetin dhe anasjelltas?

Hysamedin Feraj: Raporti i mendimtarëve me pushtetin dhe anasjelltas?


Biesedë me Studiues kësaj radhe është zhvilluar me Prof. Dr Hysamedin Feraj.

Pjesa e parë e intervistës së bërë në Tiranë me prof. Dr. Hysamedin FerajCilat janë marrëdhëniet karakteristike Shqiptare me Njeriun, me Mendimin- Filozofinë dhe me Shkencën?

Kush është njeriu?Njerëzorja dhe shtazorja të njeriu.A mendojmë ne ?A shikojmë në mënyrë realiste gjendjen tonë ?Si të bëhemi ashtu si duhet?Cili është raporti I mendimtarëve me pushtetin dhe anasjelltas?A I dëgjojmë në njerëzit e ditur apo jo ? Nëse jo, pse jo?Për këto dhe për shumë çështje tjera në këtë pjesë të intervistës Prof. Dr. Hysamedin Feraj./FRONTIwindow.fbAsyncInit = function() {
FB.init({
appId : ‘1847400895584906’,
xfbml : true,
version : ‘v2.9’
});
FB.AppEvents.logPageView();
};

(function(d, s, id){
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) {return;}
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Check Also

Pse protesta është dhe duhet të jetë politike

FATOS LUBONJA Një nga gjërat që bie në sy në protestën e studentëve është ngulmimi …