Home / Shendeti / Gruaja habitet nga sjellja e gjyshit me nipin e tij qaraman por përgjigja e tij ishte epike
Like faqes ne Facebook

Gruaja habitet nga sjellja e gjyshit me nipin e tij qaraman por përgjigja e tij ishte epike

Tregimi fillon kur një grua vuri te një gjysh dhe nipin e tij qaraman në supermarket.
Ajo e pa se ndërsa gjyshi ishte i zënë me pazaret ushqimore, nipi 3-vjeçar po bërtiste për ëmbëlsirat kur ata arritën në rreshtin e tyre

Kur ata mbërritën në rreshtin e biskotave, fëmija përsëri po bërtiste për biskota. Ndërsa ecnin në rreshtat e tjerë, fëmija filloi të bërtiste për fruta dhe drithëra.

Gjyshi mbeti i qetë gjithë kohes dhe tha: “Qetesohu William, ne nuk do të rrime shumë gjatë. Easy, djalë ”

Kur djali bëri një skenë tjetër, gjyshi e mbajti qetësinë e tij dhe tha: “Është në rregull Uilliam, vetëm pak minuta dhe ne do të dalim nga këtu. Rri i qete aty, djalë. ”

Në rreshtin e arkës, mistreci i vogël filloi të hidhte sende nga karroca. Duke parë sjelljen e tij të çuditshme, gjyshi i tij tha me zë të kontrolluar: “Uilliam, Uilliam, pusho buddy, mos u mërzit. Ne do të jemi në shtëpi për pesë minuta të shkurtra; qëndro i ftohtë, Uilliam. ”

Deri tani, mënyra e këtij gjyshi për t’u marrë me tekat e nipit të tij kishte bërë një përshtypje të madhe ndaj gruas, e cila i vëzhgonte vazhdimisht

Gruaja i ndoqi ata në parkingun dhe iu afrua zotërisë së moshuar.
Ajo i tha atij: “Nuk është aspak puna ime por ti ishe i mahnitshëm atje. Unë nuk e di se si e keni bërë këtë. Gjithë kohës, ju e keni mbajtur qetësinë tuaj dhe pa marrë parasysh se sa i zhurmshëm dhe ishte nipi juaj ju vetëm mbani me qetësi duke thënë se gjërat do të ishin në rregull. William është shumë me fat që ju ka si gjyshin e tij. ”

Gjyshi thjesht u përgjigj: “Faleminderit.” Por pastaj, tha ai, “por unë jam William. Emri i bratit të vogël është Kevin. ”
Nuk e prisnit këtë, apo jo?
/.com/

Like faqes ne Facebook

Check Also

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë vendosi që Irani ka të drejtë ligjore për të rimarrë 2 miliardë dollarët e ngrirë nga SHBA-ja

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë (ICJ) ka vendosur se Irani mund të vazhdojë me veprimet ligjore …