Home / Bota / Fotoja e gruas muslimane që shokoi botën në sulmin e Londrës, ka një të vërtetë krejt tjetër
Like faqes ne Facebook

Fotoja e gruas muslimane që shokoi botën në sulmin e Londrës, ka një të vërtetë krejt tjetër

Në të gjitha portalet ka qarkulluar një foto e shkëputur nga sulmi në Londër, e cila tregon një grua myslimane që nuk shqetësohet aspak edhe pse në rrugë ka njeri të vrarë.Kjo grua u gjykua nga e gjithë bota, madje në shumë raste njerëzit shkuan deri aty sa thanë myslimanizmi në fakt është terrorizmi.
Mirëpo e dini se ajo foto që shokoi botën ka një të vërtetë krejt tjetër? Ka qenë personi që ka bërë foton, ai që më pas ka dalë në mbrojtje të gruas duke thënë se ajo ishte e tmerruar dhe e frikësuar. Ai tha kushdo që thotë se gruaja është e pashqetësuar në fakt gënjen sepse më shumë se çdo gjë flet fytyra e saj.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Vuçiçit i intereson pushteti, jo ulja e krimit

Danilo Curcic Pas mbledhjes së fundit të Këshillit për Sigurinë Kombëtare të Serbisë, presidenti Aleksandër …