Home / Feja / FOTO & VIDEO: Gjenocidi ndaj Muslimanëve kalon çdo kufi njerëzor – masakra në Arakan (Burma)
Like faqes ne Facebook

FOTO & VIDEO: Gjenocidi ndaj Muslimanëve kalon çdo kufi njerëzor – masakra në Arakan (Burma)

Vrasje e djegje masive te Muslimaneve por regjistrohen cdo dite ne Burma ( Maynmar) .

Si ka mundesi qe shume media boterore heshtin perpara ketij realiteti tragjik?

Refugjatët Rohingya kanë përshkruar dhunën e tmerrshme që detyroi ata të ikin nga shtëpitë e tyre në Burma për të kaluar në kampet informale në Bangladesh.

Dhuna kundër minoritetit mysliman Rohingya është rritur që nga tetori i vitit 2015, një reagim i përgjakshëm ndaj sulmeve vdekjeprurëse nga sulmues të panjohur në postet e policisë në afërsi të kufirit me Bangladeshin.

Masakrat nga më barbaret po kryhen ndaj civilëve Musliman dhe gjithë bota po shikon dhe po heshtë.

Fëmijëve u hiqen kokat, të tjerët po digjen të gjallë, trupat e disa të tjerëve po gjenden në ujë..

O All-llah, lëdho mëshirë mbi këta të pafajshëm, dëno popullin zullumqarë me dënimin tënd më të rëndë 🙁

 

Shperndaje lajmin FOTO & VIDEO: Gjenocidi ndaj Muslimanëve kalon çdo kufi njerëzor – masakra në Arakan (Burma) ne facebook, twiter, google+ etj.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Video: Globi Islam

Sa Knaqësi Në Mekke 💞 🕋☝️☝️☝️☝️ ❤️❤️ MashaAllah Kush e Shpërndan Ketë Bukuri 💞💞💞