Home / Shendeti / Fjeti në shtëpinë e shokut të ngushtë, por kur u zgjua jeta e tij nuk ishte më e njëjtë
Like faqes ne Facebook

Fjeti në shtëpinë e shokut të ngushtë, por kur u zgjua jeta e tij nuk ishte më e njëjtë

Një 17-vjeçari në Shtet e Bashkuara i ka ndryshuar jeta përgjithmonë, pasi qëndroi për të fjetur një natë në shtëpinë e shokut të ngushtë.
Në mëngjes ai as nuk mundej të lëvizte as të fliste. Shoku i tij mendoi se ishte thjesht i lodhur dhe e la në atë gjendje edhe për disa orë. Por kur shoku i tij nuk lëvizi as pas disa orësh, ai njoftoi prindërit e tij.
Gjëja e parë një prindërit bënë ishte të njoftonin ambulancën. Mjekët e vizituan djalin dhe u thanë që jeta e tij nuk do të ishte më si më parë. Ai kishte pësuar një goditje gjatë gjumit në anën e majtë të trurit. Kjo gjë ndodh zakonisht tek të moshuarit, por në raste t rralla edhe tek të rinjtë.
mos i humbisni te tjerat , klikoni ne reklam per te par videon e plote…

Like faqes ne Facebook

Check Also

NJË THESAR PREJ THESAREVE TË XHENETIT

HADITHI: Ebu Musa el-Eshariu (Allahu qoftë i kënaqur prej tij) përcjell se i dërguari i …