Home / Lajme / Erdogan: E gjithë Greqia në vitin 2050, do të jetë Shqipëri, Ballkani është tokë Ilire
Like faqes ne Facebook

Erdogan: E gjithë Greqia në vitin 2050, do të jetë Shqipëri, Ballkani është tokë Ilire

Një gazetë turke ka “tërbuar” grekët për shkak të publikimit të një hartë me kufijtë e ndryshuar të Europës.
Sipas gazetës turke “Star”, Greqia nuk do të ekzistojë më, por do të jenë shqiptarët që do të shtrihen deri në territoret greke.
Ky fakt i ka tërbuar mediat greke, duke pasur parasysh marrëdhëniet e Greqisë me Turqinë, por edhe me Shqipërinë.
Ja çfarë shkruan njëra prej mediave greke
Sfidë e paparë nga gazeta turke pro-qeveritare, “Star”, e cila në faqen e parë ka publikuar një hartë të Europës në vitin 2015, duke e paraqitur Greqinë si territor shqiptar.
Sipas gazetës me titull “Frika nga gjysmëhëna”, Evropa do të jetë me shumicë myslimane në vitin 2015. Greqia, sipas gazetës, do të jetë Shqipëria, Franca do të jetë Algjeria dhe Gjermani do të jetë Turqa.

Like faqes ne Facebook

Check Also

NJË THESAR PREJ THESAREVE TË XHENETIT

HADITHI: Ebu Musa el-Eshariu (Allahu qoftë i kënaqur prej tij) përcjell se i dërguari i …