Home / Shendeti / Edi ishte nga Shkodra, sot u dha lajmi i trishtë për familjen e tij. Ambasada thotë se…

Edi ishte nga Shkodra, sot u dha lajmi i trishtë për familjen e tij. Ambasada thotë se…

Edi Bokrina, i riu i cili mbeti viktimë e tragjedise ne Genova nje dite me pare, eshte nga qyteti i Shkodres. Edhe Ambasada shqiptare ne Itali ka konfirmuar viktimat shqiptarë ne tragjedine e Genovas.

“Ambasada po ndjek me autoritetet italiane lajmin e rende per humbjen tragjike te jeteve te dy te rinjve shqiptare Marjus Djerri dhe Edi Bokrina ne aksidentin tragjik ne uren Morandi ne Genova.

Duke u shprehur ngushellimet e sinqerta familiareve te viktimave Ambasada eshte ne dispozicion te te afermeve per te gjithe asistencen e nevojeshme”, thuhet ne postimin e saj.

Check Also

“Nga ajo që më ka ndodhur”

“Nga ajo që më ka ndodhur” Autor: Ali Tantavi – (kujtimet e Tantaviut) Unë jam …