Home / Foto lajm / Edhe pse i sëmurë nga Sindroma Down, ai përseri nuk e haron Allahun Fuqiplotë. (FOTO)

Edhe pse i sëmurë nga Sindroma Down, ai përseri nuk e haron Allahun Fuqiplotë. (FOTO)

Edhe pse i sëmurë nga Sindroma Down, ai përseri nuk e haron All-llahun Fuqiplotë.

All-llahu i ndihmoftë dhe e ruajtë nga çdo e keqe.

Check Also

Pse Gruevski zgjodhi Hungarinë për azil dhe miqësia e tij me Orban

Kryeministri hungarez, Viktor Orbán është i lidhur me miqësi me ish-homologun maqedonas, Nikola Gruevski. Arratisja …