Home / Bota / Dy xhami interesante
Like faqes ne Facebook

Dy xhami interesante

Ndërsa xhamia tjetër në Somali e ndërtuar nga drunjtë e thjeshtë.

Nga Temimi biri i Hatim Et-Taijit transmetohet se Pejgamberi alejhi selam ka thënë:”Kjo çështje (fe) do të mbërrijë atje ku mbrrin nata e dita. Allahu nuk do të lërë shtëpi të banuar e vend në tokë pa future këtë fe me ndihmen e forcës së të fortit ose përmes dobisë së të dobëtit prej jush. Allahu do ta forcoj të fortin me islamin, kurse mosbesimtarin do ta përbuzë me mosbesim”.

Like faqes ne Facebook

Check Also

Në Kajro njëkohësisht hapet një xhami dhe kishë

Në kryeqytetin e Egjiptit, Kajro, mbrëmë njëkohësisht u mbajt hapja solemne e xhamisë dhe kishës …