Home / Feja / Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?
Like faqes ne Facebook

Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?

Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?
 
 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Dua të mastruboj 1 her në muaj (a më lejohet)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:
 
Artikulli paraprakPse po e merni shembull NASRADININ kur dihet se ajo është shpikje e sufive?

Like faqes ne Facebook

Check Also

Pritet që prezantuesja e televizionit shtetëror të Iranit që u arrestua pa të drejtë nga SHBA të lirohet shumë shpejt

Njoftohet se pas dhënies së deklaratës në gjykatë do të lirohet prezantuesja e televizionit shtetëror …