Home / Shëndetësi / Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…
Like faqes ne Facebook

Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…

Do e jepja dynjanë dhe çfarë ka në të nëse…!!!Enes bin Malik (radiallahu anhu) transmeton se i Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:“Allahu i Lartësuar i drejtohet njërit prej banorëve me dënimin më të lehtë në Zjarr:
“Sikur të të ishte dhënë dynjaja me gjithçka ka brënda, shto edhe një tjetër dynja sa ajo, a do ta jepje atë si shpagim?” Ai i thotë: “Po.” Allahu i Lartësuar i thotë: Klikoni ne linkun me poshte per ta lexuar ..
Lexo tekstin e plotë…

Like faqes ne Facebook

Check Also

Video: Mrekullit e Allahut Në Natyrë Ai është Krijuesi Apsolut.,️️

💞 Mrekullit e Allahut Në Natyrë 💞💞 Ai është Krijuesi Apsolut.,☝️☝️🙏🙏