Home / Feja / Çfarë kanë të përbashkët hëna dhe Burxh Halifa? (Video)

Çfarë kanë të përbashkët hëna dhe Burxh Halifa? (Video)

Të dyja janë lartë në qiell. Kohët e fundit, këto mrekulli qiellore dhe arkitekturore u takuan dhe momenti dramatik u kap në një video.

Në një videoklip i shpërndarë nga profili zyrtar në Twitter i Burxh Halifa, hëna shihet në dy pika: afër ndërtesës më të lartë në botë dhe duke kaluar pas saj. Videoja disa minutëshe ishte postuar në profilin e Instagramit @dubai.uae.dxb.

Postimi origjinal i cili ka titullin ‘Kur super hëna takon super ndërtimet’, u kap gjatë Ramazanit.

Që nga momenti i publikimit, video është shikuar mbi 20 mijë herë dhe madje u nda edhe nga faqja zyrtare e Burxh Halifa dhe Instagram! /30Ditët/

When #BurjKhalifa and the Moon cross paths.

By Dubai.uae.dxb pic.twitter.com/xzB2YIXxpC

— Burj Khalifa (@BurjKhalifa) June 6, 2018

Check Also

Video: Mos i Dëgjoni Bidatgjit Hoxhë Rexhep Memishi

loading... Mos i Dëgjoni Bidatgjit Hoxhë Rexhep Memishi loading...