Home / Feja / Çfarë do të thotë të shikosh gjarprin në ëndërr?
Like faqes ne Facebook

Çfarë do të thotë të shikosh gjarprin në ëndërr?

Gjarperi eshte armik i fshehur ai qe lufton me te ne enderr do ndreqet me armikun dhe do i marre ate qe do.
Nese e vret gjarperin fiton ndaj ketij armiku por nese gjarpri e kafshon atehere armiku do te fitoje nga ai aq sa e ka kadshuar.
Nese ha prej mishit te tij ka per te perfutuar pasuri nga armiku dhe kjo do i jape lumturi dhe gezim.
Nese sheh gjarper te ngordhur ai eshte armik prej te cilit Zoti e ka ruajtur pa lodhje e as mundim prej tij.
Ibn Kutejbe ne liberin Tabir er Rua

(Këshill e imja personale,të mos i merrni si apsolute endrrat…

Në japim llogari për atë që veprojmë zhganderr e më vetëdije ndersa nuk japim llogari për endrra dhe ato që bëjm pa vetëdije..)

Like faqes ne Facebook

Check Also

Ushtria amerikane është akuzuar për lirimin e 40 militantëve të Daesh në Afganistan

Zëdhënësi i talebanëve Zabihullah Muxhahidi ka thënë në llogarinë e tij të Twitter se ushtria amerikane kishte vrarë …