Home / Video

Video

video – vidjo -vidio

Video: Arshi i Allahut dhe 7 qiejt All-Llahu Ekber #shperndajeni

Arshi i Allahut dhe 7 qiejt 😱😱 All-Llahu Ekber #shperndajeni

Read More »

Video: SubhanaAllah All-llahu Ekber ️️ _shperndajeni__

SubhanaAllah 😱😱 All-llahu Ekber ❤️❤️ _shperndajeni__

Read More »

Video: Rruga e Pejgambereve Hoxhë Omer Bajrami #shperndajeni

Rruga e Pejgambereve Hoxhë Omer Bajrami #shperndajeni

Read More »

Video: U zgjova – Ilahi nga Uvejs Bajrami (djali i hoxhes SADULLAH BAJRAMI’t ) Allahu…

U zgjova – Ilahi nga Uvejs Bajrami (djali i hoxhes SADULLAH BAJRAMI’t ) Allahu e ruajt #shperndajeni

Read More »

Video: Ta Njohim Krijuesin

Plaka 87 vjeqare pyet në emisionin javor në Radio (brenga e saj, namazi) – Dr.Shefqet Krasniqi

Read More »

Video: Globi Islam

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ❤ MaaShaaAll-llah ❤ ❤ Vajza Ne Mekke Reciton Kur’an❤ ❤ Me Një Zë Te Mrekullueshëm ❤ 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 #Shprëndaje ➡↪↩

Read More »

Video: Globi Islam

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ➡ Skena Nga Dita Gjykimit ⬅ ❤ Dita Kur Do Ta Shohim All-llahun ❤ 🌟🌟 EMOCIONALE 🌟🌟 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 Shprëndaje ➡➡ Like ↪🔘🔘↩

Read More »

Video: Globi Islam

All-llahu Ekber. Video që tmerron armiqtë e Islamit dhe muslimanëve. Si asnjëherë më parë në histori, mbi 3,000,000 muslimanë nga Nigeria, burra e gra duke recituar e kënduar salavate mbi të Dërguarin e All-llahut, Muhammedin (sal-lAll-llahu ‘alejhi ues-sel-lem). #SHPËRNDAJE – Për hirë të All-llahut.

Read More »

Video: Edhe Guri Kishte Me Çajtë

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ➡ Edhe Guri Kishte Me Qajtë ⬅ Si e Perballuan Jeten Pa Të Dërguarin ☝ Emocionale. #Hoxhë Husamedin Abazi 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 #Shprëndaje ➡ ↪🔘@🔘↩

Read More »

Video: Globi Islam

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ➡ Jetimi i Uritur #Prekse ⬅ ➡ Hoxhë Fatmir Latifaj ⬅ 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 #Share ➡ ↪🔘 🔘↩

Read More »

Video: Globi Islam

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ➡ Subhana’Allah. Allahu na ruajtë! ⬅ ➡ “Dita shëndrrohet në natë”! ⬅ Shi i rrëmbyer me stuhi të fuqishme ne Qaben e bekuar! #Shprëndaje 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 #Like ↪🔘🔘↩

Read More »

Video: Globi Islam

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ➡ Ja Nebij Selam Alejke ❤☝⬅ ➡ Kënduar Nga Amina Sultani ❤☝⬅ ➡ Me Një Zë Të Mrekullueshëm ❤☝⬅ 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 #Shprëndaje. ➡➡ ↪🔘🔘↩

Read More »

Video: Globi Islam

♥ Shprëndaje Këte Video Ta Shohin Armiqt e Islamit Të Verteten o ithtarët e Librit Mos e Teproni Ne Fenë Tuaj Dhe Mos Thuani Tjetër Gjë Për All-llahun Përveç Asaj Që është e Vertet !? Dhe Mos Thuani Janë 3 Zotra Se ALL-LLAHU është Vetëm Një Zot i Vetem Larg …

Read More »

Video: Globi Islam

Adem Ramadani – Live Në Darsëm Islame 100% LIVE

Read More »

Video: Globi Islam

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ♦ Naim Hoxha – Haku i Nënës ♦ Ndëgjoje Se Ja Vlen Shprendaje Ta Ndëgjojn Te Tjeret 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶

Read More »

Video: Globi Islam

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 Me t’vërtetë kjo video (këngë) të bën të qajsh – Jetimi (EMOCIONALE) Nuk Harrohet Asniher Ky Tekst – Adem Ramadani 🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶 #Shprendaje

Read More »

Video: Globi Islam

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ ▶ Shiko Këtë Fëmije Se Si Qan Në Namaz Duke Bërë Dua ▶ Si Mund Ta Përballosh Këtë Gjendje Të Femijes Tend ▶ O Allah Na Fal Fëmijë Ti Hajrit Fali Dhe Mëshiroji ♥ ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ #Share #Shprëndaje

Read More »

Video: Globi Islam

MashaAllah Kur e Ndjen Ëmbëlsin e Namazit Fëmija ❤

Read More »

Video: Globi Islam

MashaAllah ❤ “Ky është krijimi i Allahut ! Më tregoni çfarë kanë krijuar të tjerët pos Tij ? Lukman: 11

Read More »

Video: Globi Islam

Mashallah ❤☝☝☝

Read More »