Home / Feja / Burri i mërzitur dhe i dëshpëruar nga hallet e jetës i cili pyeti një njeri të mençur
Like faqes ne Facebook

Burri i mërzitur dhe i dëshpëruar nga hallet e jetës i cili pyeti një njeri të mençur

Një burrë i mërzitur dhe i dëshpëruar nga hallet e jetës, pyeti një të mençur: ”Kam ardhur tek ti për të të qarë hallin. Nuk di ç’të bëj dhe nuk di nga t’ia mbaj. Jam i zhytur në halle e telashe gjer në fyt!”. Burri i mençur i tha: ”Do të bëj dy pyetje dhe dua të më përgjigjesh drejt.” Hallexhiu iu përgjigj: ”Lepe peqe. Pyet ç’të duash.” …
Vazhdo në LINKUN këtu…

Like faqes ne Facebook

Check Also

Pritet që prezantuesja e televizionit shtetëror të Iranit që u arrestua pa të drejtë nga SHBA të lirohet shumë shpejt

Njoftohet se pas dhënies së deklaratës në gjykatë do të lirohet prezantuesja e televizionit shtetëror …