Home / Feja / Bëje këtë lutje
Like faqes ne Facebook

Bëje këtë lutje

O ALLAH
Nxire prej trupave tona
Çdo sëmundje
Çdo helm
Çdo magji
Çdo msysh
Çdo mërzi
Çdo breng
Çdo pikëllim
Çdo ngushtim

Dhe zëvendësoe me
Shëndet
Lumturi
Gëzim
Shpëtim
përkthim
Hoxhë S.Rushiti

 

Shperndaje lajmin Bëje këtë lutje appeared first on .

Like faqes ne Facebook

Check Also

Video: Masha Allah. O Allah përgëzoje me Xhennet atë dorë të bekuar që e ndërtoi këtë…

Masha Allah. ❤❤❤ O Allah përgëzoje me Xhennet atë dorë të bekuar që e ndërtoi …